Leer ons kennen

Negosie storage is in 2021 ontstaan als oplossing voor een probleem waar de oprichter (Duncan) zelf tegenaan liep. Duncan en zijn partner (Louise) ondernemen al jaren via het internet en verkopen via meerdere platformen.

Sinds de laatste jaren is het eigenlijk essentieel geworden om minimaal 1 á 2 extra maanden voorraad aan te houden. Dit komt mede door de verstoorde supply chain en bepaalde eisen van platformen m.b.t. voorraad aanhouden. 

Als je een oplossing zoekt kom je al snel uit bij fulfilment bedrijven. Er zijn talloze fulfillment aanbieders op de markt, deze aanbieders zijn voornamelijk op zoek zijn naar bedrijven welke deels tot totale fulfillment willen uitbesteden. Logisch, want dit is een hard groeiende markt. 

Echter zijn er veel startende tot middelgrote internetondernemers welke simpelweg opslag zoeken voor een korte tot middellange tijd. Eigenlijk een tussenstop waar je altijd je 1 á 2 maanden voorraad kunt aanhouden. Vaak is zelf een pand huren te duur en thuis aanhouden is ook niet houdbaar. 

Daar zochten wij een oplossing voor en kunnen jullie met trots Negosie Storage aanbieden!

(Mochten jullie je het je afvragen waarom de bedrijfsnaam Negosie? Dit woord betekent in ons dialect: Handel!)

 

Waarom zou je gebruik maken van Negosie Storage?

Wij zijn zelf ook internetondernemers!
Naast Negosie storage verkopen we een eigen merk via Amazon, BOL, Shopify en Facebook. Ook hebben wij een webwinkel met vintage meubilair en woonaccessoires waar we voornamelijk via Instagram, Esty en Catawiki verkopen.

Door onze gecombineerde ervaring en onze eigen behoefte aan opslag is dit idee voortgekomen. Wij weten wat startende internetondernemers nodig hebben en wat de struikelblokken kunnen zijn, dit maakt ons een betrouwbare partner met de juiste kennis.

 

Aantrekkelijke tarieven (Opslag al vanaf EUR 49,50 per maand!)
Wij hebben er bewust voor gekozen geen fulfilment aan te bieden, hierdoor kunnen wij zeer aantrekkelijke tarieven rekenen. Dit maakt ons de ideale keuze voor startende, kleine tot middelgrote internetondernemers.

 

Elke ondernemer heeft zijn vaste aanspreekpunt 
Via e-mail of telefoon kunnen onze klanten altijd direct contact zoeken met ons of eén van onze medewerkers. Iedere ondernemer krijgt zijn vaste aanspreek punt, dit is wel zo makkelijk. Wij weten hoe urgent en stressvol het soms kan zijn als bijv. Amazon je voorraad kwijt is geraakt en er snel geschakeld moet worden. Wij staan met ons team, altijd voor jou klaar!